Privatumo politika

Šio dokumento tikslas yra supažindinti lankytojus, kaip tvarkomi el.parduotuvės “Maycover” (toliau – El.parduotuvė) surinkti asmeniniai duomenys. Asmens duomenys – yra informacija, kurią galima naudojant atskirai ar kartu su kita informacija galima nustatyti asmens tapatybę. 

Atidžiai perskaitykite privatumo politiką, kad galėtumėte aiškiai suprasti, kaip mes renkame, naudojame, saugome ar kitaip tvarkome jūsų asmenį identifikuojančią informaciją.

Kokią asmeninę informaciją renkame iš žmonių, kurie lankosi šioje el.parduotuvėje?

Renkame tik būtinus duomenis iš Pirkėjų (t.y. fizinis asmuo, sulaukęs 18 metų, arba juridinis asmuo, kuris veikia per įgaliotą atstovą, perkantis El.parduotuvėje prekes arba besinaudojantis Parduotuve), reikalingus El.parduotuvėje parduodamų prekių ir paslaugų (toliau - Prekės) pardavimui ir jų pristatymui. Mūsų El.parduotuvėje jūsų gali būti paprašyta įvesti savo vardą, pavardę, el.pašto adresą, pristatymo adresą, telefono numerį, kai pirksite prekes, paslaugas ar naudositės specializuotomis El.parduotuvės funkcijomis. 

Kada mes renkame informaciją?

Mes renkame informaciją iš jūsų, kai registruojatės mūsų El.parduotuvėje, pateikiate užsakymą, užsiprenumeruojate naujienlaiškį, atsakote į apklausą, užpildote formą, naudojatės pokalbio įskiepiu arba įvedate informaciją mūsų svetainėje. Paliekate atsiliepimus apie mūsų produktus ar paslaugas. 

Kaip mes naudojame jūsų informaciją?

Renkame tik būtinus duomenis, reikalingus Prekių pardavimui ir jų pristatymui. Mes galime naudoti informaciją šiais atvejais:

  • Vykdant užsakymą: sąskaitas faktūrų išrašymas, prekių pristatymo organizavimas, kitų užsakymo įsipareigojimų vykdymas
  • Suasmeninant jūsų apsipirkimo patirtį ir pateikiant tik tokį turinį ir produktų pasiūlymus, kurie jus labiausiai domina

Kaip tvarkome asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu

Mes susisieksime su Pirkėju tik turėdami išankstinį jo sutikimą. Pirkėjo asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu yra saugomi iki Pirkėjo pateikto atsisakymo gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus (tokia atsisakymo nuoroda yra pateikiama kiekvieno siunčiamo laiško apatinėje dalyje).

Kaip mes saugome jūsų informaciją?

“Maycover” el.parduotuvė veikia nuomos pagrindu cloudcart.com platformoje. Svetainė reguliariai tikrinama dėl saugumo spragų ir žinomų pažeidžiamumų, kad jūsų apsilankymas mūsų svetainėje būtų kuo saugesnis.

Cloudcart.com naudoja įprastą kenkėjiškų programų nuskaitymą ir standartines IT saugumo priemones siekdami užtikrinti Jūsų duomenų saugumą.

Jūsų asmeninė informacija yra saugomuose tinkluose ir prieinama tik ribotam skaičiui asmenų, turinčių specialias prieigos prie tokių sistemų teises ir kurie privalo laikyti informaciją konfidencialia. Visa jūsų pateikta neskelbtina informacija yra užšifruota naudojant „Secure Socket Layer“ (SSL) technologiją.

Visos finansinės operacijos yra vykdomos ir apdorojamos per PAYSERA mokėjimo sistemą ir nėra saugomos ar apdorojamos mūsų serveriuose.

Ar naudojame slapukus?

Taip. Kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis El. parduotuve sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Jei išjungsite slapukus, kai kurios funkcijos, kurios pagerina jūsų svetainės patirtį, gali netinkamai veikti. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia.

 Mes naudojame slapukus tam, kad:

  • Prisiminti pirkinių krepšelio prekes
  • Išsaugoti lankytojo nuostatas būsimiems apsilankymams
  • Rinkti apibendrintus (nuasmenintus) duomenis apie svetainės lankomumą, kad galėtumėte gerinti apsilankymo patirtį. Mes taip pat galime naudoti patikimas trečiųjų šalių paslaugas, kurios seka šią informaciją mūsų vardu

Duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Mes pasiliekame teisę perduoti asmeninę informaciją trečioms šalims, tik užsakymo vykdymo tikslams pasiekti. 

„Google“

„Google“ reklamos principai yra sukurti tam, kad vartotojams būtų teikiama teigiama patirtis. Daugiau apie tai skaitykite čia: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=lt

Šiuo metu svetainėje „Google AdSense“ nenaudojame, tačiau neatmetame galimybės tai padaryti ateityje.


Naudodamiesi El.parduotuve, taip pat užsisakydami ar bet kuria forma naudodamiesi El.parduotuvės siūlomomis paslaugomis bei suteikdami El.parduotuvei savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos nuostatomis. Pirkėjai laikomi susipažinę su Privatumo politika, kai El.parduotuvėje perduodami duomenis pažymi "varnelę", jog sutinka su privatumo politika. Su privatumo politika galima bet kada pakartotinai susipažinti El.parduotuvėje paspaudus nuorodą tinklapio apačioje.

Tvarkant Asmens duomenis vadovaujamasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais įstatymais ir teisės aktais, reglamentuojančiais duomenų tvarkymą ir apsaugą, taip pat šiomis Taisyklėmis.

Duomenų valdytojas - UAB Vaporio veikianti ir įsteigta bendrovė pagal Lietuvos Respublikos įstatymus, juridinio asmens kodas 303207092, PVM mokėtojo kodas LT100008239711, registruota adresu J. Savickio g. 4, Vilnius, Lietuvos Respublika, duomenys apie kurią kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.

Compare products